Jeg elsker vinter og sne

Mange går i disse dage og er trælse og kede af alt den meget sne og frost.

Men lige præcis i julen, hvor man sidder og hygger og kigger ud på alt sneen, så er det jo fantastisk! Det hvide snelag der dækker næsten alt, og som får alt til at se anderledes ud.

Når det sneer er det hyggeligt at sidde og kigge ud på. De store snefnug der stille, roligt og blidt lander på jorden, og senere ovenpå den allerede faldende sne, er på mange måder beroligende at kigge på. Det landskab som det skaber er anderledes og spændende, og måske lige præcis fordi det er anderledes, synes jeg så godt om sne?

Sne og kulde nu, og så til sommer må der til gengæld godt komme en masse sol og varme! Jeg synes alle typer vejr har hver sin charme, og det kan man nu snildt nyde.  Klart er det ikke nemt at komme frem i bil, med tog og rundt på cyklestier der er fyldt med sne, men til gengæld gør sneen også folk flinkere (i hvert fald de første dage), man ved hvorfor toget er lidt forsinket, og man tager afsted i god tid, for at komme til tiden, i stedet for at komme i lige sidste øjeblik, og så ende med at komme for sent. For sent, som man bliver mindst lige så sur over, som hvis det er på grund af sneen, men som faktisk er ens helt egen fejl?

For børn og barnlige sjæle, bliver vinteren en ny legeplads. Nye og anderledes muligheder som ikke er der om sommeren. Byg en snemand, fin ski eller slæde frem, og slås lidt med sne.

Find lige som mig den gode vintermad og et stort krus the frem, og nyd at se ud på sneen og de legene børn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *