Ud i naturen

Jeg elsker at være i naturen.Nu er det endelig blevet godt vejr, så nu kan der bruges mere tid ude i den dejlige tur. Derfor tror jeg også snart jeg skal have arrangeret en god vandretur i vores gode danske herlige natur. På med en rygsæk fyldt med hvad der skal til for at leve i naturen i en lang weekend.

Glæder mig til at vandre i naturen, høre fuglene synge i træerne, og se det vilde liv imellem buskene. Glæder mig til at sove i soveposer, og vågne til den friske luft af forår der vågner.

Hvad er bedre end en stor lækker bid af naturen? Hvad er bedre end at tage ud og opleve livet nærmere den måde vi gjorde som mennsker for kun nogle få hundrede år siden, og indenda i tusinder af år!

Jeg glæder mig allerede! Jeg elsker naturen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *