Jeg elsker at være på nettet udenfor!

Ja jeg elsker bare at være på internettet udenfor, og chatte på facebook, surfe eller arbejde. Synes det er lækkert med lidt forandring, og der er jeg super glad for at jeg har mobilt bredbånd for så kan jeg bare være online overalt!

Jeg kan bare snuppe med computer og mobilt bredbånd modem, og ligge mig i solsengen udenfor, tage til stranden med den, være i sommerhuset eller være helt tredje sted med mobilt internet.

Det at jeg kan være online på internettet med mobilt bredbånd overalt giver mig en utrolig stor frihed, som jeg bare er helt vildt med, og jeg kan næsten ikke leve uden mobilt internet nu. Så vil du have frihed, og benytter internettet og computeren meget, så skal du bare have mobilt bredbånd internet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *