Cykel lidt mere

Jeg kan godt lide folk der bruger deres cykel ofte, fordi det betyder at de ikke sviner vores klode udnødigt til.

Synes man det er lidt for hårdt at køre på cykel, så har jeg et rigtig godt råd til dig. Du bør anskaffe dig en elcykel! Elcykler hjælper dig med at komme frem i helt op til et tempo af 25 km i timen normalt. Det vil sige, at du let og snildt kan komme op ad bakkerne og frem også i modvind, men at du samtidig giver lidt af energien til at komme frem selv.

Som en lille bonus så får du faktisk næsten lige så meget motion ud af det på denne måde som hvis du cykler på en normal cykel. En elcykel kommer snidlt både frem og tilbage fra f.eks. arbejde på en opladning 😀

Dagens gode råd. Håber du tager imod det. Når det er sagt, så er du selvfølgelig stadig mere end velkommen til at tage den normale cykel også, hvilket selvfølgelig stadig er det bedste 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *