Sommer på en efterårsdag

Jeg nyder en sjælden sommerdag i fulde drage. Nyder hvor meget solen varmer på min krop, og hvordan solen giver liv og kræft. Ja man skulle næsten tro at dagen i dag var en sommerdag, men overraskende nok, så er vi efterhånden godt henne i efteråret, også selvom dagen i dag var bedre end de fleste dage vi havde i løbet af sommeren.

Jeg glæder mig til imorgen, for rygtet siger at vi får lidt mere sommer her midt på efteråret.

Normalt ville jeg nok gemme mig inde foran computeren på dage som denne. På dage hvor det bliver tidligere mørkt, og hvor bladene falder af træerne. På det tidspunkt af året hvor dyrene går i hi, og begynder at få lang pels, for ikke at fryse når det bliver koldere.

Men når det rent faktisk ikke føles koldt, men som sommer, så skal man ud, og drømme om at det faktisk var og er sommer, og det ikke er noget vi har overstået for denne gang.

Måske jeg skulle smutte ind til byen. Gå en tur langs strøget. Måske købe mig en lille bluse, eller måske en trøje, nu det jo rent faktisk er ved at blive koldere.

Hvad jeg bør gøre nu, det ved jeg dog. Jeg bør ligge på mig på min på min pude, som jeg lige har lagt nyt pudebetræk på, og få mig en god nat søvns, så jeg rent faktisk er frisk til at opleve den måske sidste sommerdag på en eftersårsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *