Jeg elsker et godt friskt æble

Noget af det bedste her til efterår, er det godt lækkert frisk æble plukket direkte fra frugttræet ude i haven. Der er meget få ting her i efteråret, som kan slå den smag som et frisk æble har.

Jeg er derfor også ellevild med at vi endelig fik skåret lidt i æbletræerne her for lidt over et halvt år siden, for nøj hvor er det også nogle lækre store æbler vi har fået i år! Det har virkelig fået mig til at indse hvor vigtigt det er med beskæring af frugttræer, og det råd vil jeg meget gerne give videre.

Så vidt jeg forstår er det specielt på lidt ældre træer man skal huske at beskære dem, så de kan give store frugter. I starten når man lige har sat træet, så skal det selvfølgelig lige have et par år til at gro fast, og vokse til en vis størrelse. Men derefter kan lidt god beskæring være med til at træet kan fokusere på at levere nogle store dejlige æbler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *