Jeg elsker min nye fine mobiltelefon

Hvor er det bare fedt at have fået ny mobiltelefon. Den gamle var godt nok også ved at hænge noget i laser. Specielt batteriet var jeg noget træt af, da det knap nok kunne holde en dag, også på dage hvor jeg ikke rigtigt brugte den gamle mobiltelefon så meget.

Nu har jeg købt mig en ny HTC mobiltelefon uden abonnement, så jeg kunne beholde mit gamle nummer.

Der var mange der mente jeg burde købe mig en IPhone, men af en eller anden grund, så må jeg indrømme jeg ikke rigtig er for de der æbler, lige som så mange andre er.

Jeg vil prøve at huske at give jer en update på min HTC mobil, når jeg lige har fået brugt den mere. Lige nu, ville jeg bare lige fortælle hele verdenen at jeg er så glad for jeg endelig har fået en ny mobiltelefon. Elsker det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *