Jeg elsker at sidde helt alene

Noget af det bedste er, at sidde for sig selv, og bare nyde stilheden omkring en, og lade tankerne flyde. Jeg elsker at sidde helt alene, eller måske at gå en tur rundt om den lokale sø eller en tur i skoven. Et sted hvor man bare kan være sig selv. Kommet helt ned i tempo, og få styr på nogle af de mange tanker, man i en travl hverdag ikke helt har tid til egentlig at få tænkt ordenligt igennem.

Ofte når man sidder helt alene, så dukker der også nye gode ideer op. Jeg nyder glæden ved at have fået endnu en god ide. Nyder tanken om hvordan det kan blive et kæmpe hit, måske overfor min kæreste, måske overfor kollegaerne på arbejde eller måske noget helt andet.

Jeg elsker selvfølgelig også at være sammen med andre mennesker. Udveksle ideer og blive inspireret af hinanden. Dele nogle af de mange tanker man har fået imens man har siddet helt alene.

Jeg vælger derfor ikke hverken det ene eller det andet fra – det er klart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *