Jeg elsker julen

Noget af det hyggeligste jeg ved det er julen. Er der noget bedre end at sidde med familien og hygge? Og det er jo præcis det som julen drejer sig om. Hver aften i hele december måned sidder jeg med min familie og ser julekalender, og så er der julefrokoster med kollegerne og med vennerne. Det er vist i høj grad også super hygge!

Når vi så endelig kommer fra til juleaften og juledagene, så har vi fri, og endnu mere dejlig tid til at hygge. Hvad der derudover gør det super duper, er alt den gode mad som også høre julen til. Det kan godt være der er mange der synes den er lige lidt for fed, men personligt kan jeg næsten ikke forestille mig noget mad der er bedre end en vel tilberedt and og måske lidt flæskesteg, når ovnen alligevel er igang.

Noget af det som gør julen så god, er også alle de traditioner der er forbundet ved den. Der er bare et eller andet som gør en tryg og tilpas ved traditioner. Når vi tænker over det, så er vi mennesker jo på mange måder ganske simple og lette at gennemskue.

Konklusionen er dog, lige meget hvad, at jeg elsker julen, og jeg lige nu sidder og glæder mig helt vildt til julenaften. Så meget at man næsten skulle tro jeg stadig var 8 år gammel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *