Jeg vil gerne købe en gave til min kæreste til Valentines Day

De fleste kæreste bliver glade for gaver. Derfor skal du da også have købt en gave til din kæreste til Velentines Day, vil jeg mene. Du må gerne være lidt kreativ, så det behøver ikke nødvendigvis være blomster, selvom hun helt sikkert nok skal blive glad for nogle blomster. Du kunne f.eks. også lave din egen t-shirt eller købe hende noget parfume. Det er sådan noget både piger og fyre kan bruge. Er det til fyren, så er lidt elektronik jo heller aldrig helt af vejen.

Du ved ganske givet bedre end jeg, hvad han har og ikke lige har, men hvad med f.eks. at købe ham ny super fanzy computermus eller måske en af de nye gadgets. Måske noget til hans Iphone… det sidste er jo faktisk også ofte noget som hun kunne blive glad for.

Har du nogle gode ideer til hvad man kan give sin kæreste til Valentines Day, så skriv meget gerne en lille kommentar. Vi kan alle lide blomster, men nogle gange er det jo lidt sjovt at få noget andet end det man plejer at få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *