Jeg elsker at rejse

Der er ikke noget bedre end at komme ud i verden og opleve noget nyt. Jeg har et ønske om at rejse rundt i hele verden. Jeg har efterhånden været i de fleste europæiske lande, såsom vores nabolande som Tyskland, Sverige og Norge, men også landende mod øst og syd har jeg fået besøgt. En god sommerdag i Italien; er der noget bedre?

Mit mål er nu at komme ud i verden hvor der er endnu større kulturforskelle, og dermed måske også endnu mere at opleve. Sidste gang jeg var ude og rejse var jeg i sydamerika, hvis jeg synes var en rigtig stor oplevelse. En af de næste gange jeg skal på en længere tur, så tror jeg enten den skal gå til Asien, der virker til at være så mange spændende ting at opleve, og de tænker på rigtig mange måder anderledes end os, eller jeg har tænkt på at tage på et krydstogt til Grønland. Grønland er også et specielt sted, da kulden og naturen er så speciel. Jeg tror man kan se rigtig mange flotte og smukke ting på Grønland. Jeg kunne f.eks. godt tænke mig at se nordlys en dag, og sandsynligheden for at opleve netop dette er jo meget større desto længere nordpå man kommer.

Man kunne selvfølgelig også rejse om sommeren, for at opleve midnatssol. Tror det er sindssygt smukt og inspirerende at opleve solnedgang og solopgang i et træk, i mens man er omgivet af en natur, som er lidt udover det sædvanlige.

Generelt kan jeg godt lide at rejse, for at se en masse ny og spændende natur. Se nye dyr og planter, som man ikke ser herhjemme.

Håber jeg snart får tid og råd til at komme ud på en længere rejse igen, for jeg elsker at rejse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *