Sommer, og håber den vi får bliver bedre end den sidste

Der som regel ikke noget bedre end sommer! Ligge på stranden eller bare rende rundt i haven i ikke meget andet end en t-shirt, det er lige mig. Det kræver dog at det bliver en sommer der er bedre end den vi havde i 2011, for den var godt nok alt for våd og fugtig efter min smag.

Det var den vådeste sommer vi har haft i hele min levetid, så sandsynligheden for at vi får en der er bedre, er selvfølgelig ganske stor. Men jeg vil have den bliver meget bedre, det må være rimeligt at der bliver kompenseret for hvor fugtig alt blev, og der derfor bliver mere tørke og hot denne sommer. Selvfølgelig uden at overdrive, ellers får vi selvfølgelig igen en masse landmænd der begynder at brokke sig over det er for tørt, men lige nok til at man ikke får mudder imellem tæerne når man går udenfor, og så der ikke kommer fugt i huset lige som sidste sommer.

Nej der skal kun være fugt et par steder – og det er f.eks. i mit badekar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *