Så skal der voks i håret

Så er det endelig blevet fredag igen. Og denne gang skal fredagen virkelig betyde liv i byen, det er helt sikkert! Jeg smider noget ID Hair voks i håret, mine fineste bukser, og en nystrøget skjorte, og så skal jeg ud og danse natten lang, og have et par drinks mere end jeg normalt får.

Jeg skal simpelthen være party-uartig, er hvad jeg skal være. Jeg kan snart ikke huske hvornår jeg sidst har været det, så det er nok også derfor jeg glæder mig kilometer meget til det. Jeg har tidligt fri, så skal ud lige have en bøf med en af vennerne først, inden vi lige skal hjem og styles, og så skal ud og give den så meget gas, at hvis du ikke høre om os, så har du i hvert fald ikke været udenfor din dør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *