Jeg elsker min nye mobiltelefon

Er der noget bedre end at få noget nye elektronik? Jeg har lige købt mig en ny mobiltelefon, og jeg må indrømme at jeg er super vild med den. Den er så meget hurtigere end den gamle jeg havde, skærmen er meget flottere og så har en selvfølgelig et kamera der er meget bedre, og faktisk næsten så godt, så jeg overvejer bare at bruge den som kamera når jeg er ude i verden og skal have taget et billede.

Kan godt være det lige nu bare er ekstra begejstring som man bare har når man lige har købt noget helt nyt, men tror er dog ret sikkert på at den Nokia Lumia 800 uden abonnement jeg lige har købt er den bedste investering jeg kunne have foretaget mig lige nu. Den er jo bare så gudeskøn!

Jeg ved godt der er meget religiøsitet omkring mobiltelefoner, og det er måske faktisk lige præcis grunden til jeg ikke endte med at købe en Iphone 4s. Det er ikke til at stole på folk der er religiøse overfor bestemte produkter. Måske er den bedre end Nokia Lumia 800, men jeg har nu en god fornemmelse for at denne mobil klare sig mindst lige så godt som Iphone 4s. Men det er selvføgelig, nu hvor rigtig mange mobiler er så gode, ret svært at sige, og ja som sagt så stoler jeg ikke på ret mange af dem som siger at Iphone bare er bedre end alt mulig andet lige meget hvilke argumenter der bliver lagt på bordet.

Man burde jo havde haft råd til at købe dem begge, så man kunne have haft testet dem imod hinanden. Nå men lige meget hvad, så er jeg super glad for at jeg har fået købt mig denne Lumia 800, for uh hvor er den bare dejlig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *