En god samsung mobil

Jeg er virkelig glad for min nye mobil! Jeg er glad for at jeg valgte den Samsung Galaxy s2 som jeg nu er i besiddelse af. I forhold til den Nokia jeg kom til at købe sidste gang, så må jeg indrømme at denne mobiltelefon bare er the shit! Har godt nok hørt at den nyeste Nokia lumia også skulle være ret godt, men blev noget skuffet over den jeg havde sidste, så blev nødt til at smutte over i et andet mærke for en tid, og nu kan det godt være det også ender med Samsung næste gang, for denne mobil jeg nu har fået fingrene i, har helt sikkert være investeringe værd indtil nu, det er helt sikkert!

Jeg er nok ikke den største elektronik nørd i hele det danske land, men jeg kan jo snart ikke undvære lige at surfe lidt rundt på mobilen, når jeg sidder og venter på bussen eller noget i den dur. Er sgu glad for at jeg nu har mobiltelefon, hvor det rent faktisk er en fornøjelse at surfe lidt rundt!

Hvis du skal have ny mobil, så tør jeg godt at anbefale dig at købe en Samsung mobil – det er helt sikkert 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *