Weekend med en rigtig god bog

Jeg tror jeg vil gøre noget utraditionelt. Jeg tror jeg vil tilbringe min weekend med en god bog. Jeg vil nok smutte forbi mit lokale bibliotek på vejen hjem, og så lige se om de ikke har en bog som jeg kan friste mig selv til at bruge min weekend på. Hvis du eventuelt har et godt råd til hvilken bog dette kunne være, så må du meget gerne komme med et bud.

Er ret vild med sci.fi og fantasy, men da jeg ikke har læst så meget de sidste par år, så kan du måske komme med et godt bud på hvad jeg bør læse af de lidt nyere?

Lige meget hvad, så står den i hvert fald bare på afslapning lige om lidt, fra når jeg har fået weekend. Jeg trænger til et par gode dage med masser af seng, sofa og hygge.

Gid min kæreste havde været her, så jeg kunne have hygget med ham, men det er han ikke, så jeg må stå for alt afslapningen selv. Så er der også mere energi til de efterfølgende weekender må man sige 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *