At rejse er at leve

Næste uge skal jeg ud og leve livet. Jeg tager en tur over på den anden side af atlanten for at se hvordan der er i USA. Jeg glæder mig til min lille rejse til USA, hvor jeg godt nok har været en gang før, men da det er så stort et land, selvfølgelig ikke været lige præcis hvor jeg tager hen denne gang. Jeps, jeg tager til en af de store byer, måske den største og mest kendte af dem alle. Så har du nok allerede gættet at min tur til USA går til New York. Den by som alle immigranterne her fra Europa i sin også besøgte for at beboe det store land.

Jeg ved faktisk ikke præcis hvad vi kommer til at se. Vi tager den nok lidt on the fly, som de siger derovre. Jeg håber vejret bliver lige så godt derovre som vi har det nu her i dk. Der er ikke nogen tvivl om at vi så vil få mest ud af vores tur. Selvom det er dyrt at bo på hotel derovre, så vil jeg nu nok foretrække at tilbringe så meget af mine tid udenfor i stedet for på hotelværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *