Lidt bedre sommer tak! Alt for meget fugt.

Indtil videre synes jeg ikke vi har haft den vildeste sommer. Det har godt nok ikke været helt lige så fugtig som sidste år, men synes heller ikke rigtigt vi har haft de vilde sommerdage. Det kan godt være jeg beklager mig lidt for tidligt på sommeren, men burde vi ikke snart få en uge eller to hvor graderne ligger sidst i tyverne, og hvor solen bager fra en skyfri himmel? Hvis du spørger mig, så er der ingen tvivl i hvert fald. Nu skal jeg ikke nogle steder hen denne sommer, og det kan selvfølgelig godt være det er en ekstra motivation i mit hoved for at der altså snart godt må komme noget mere sommer, meeen alligevel.

Med alt den fugt som vi får os nu, så får jeg jo slet ikke planlagt nok weekendture på min dejlige nye elcykel, som jeg ellers har købt for virkelig at komme ud og se land og rige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *