Jeg elsker heste

Er du også en af de personer som bare er glade for deres hest? Jeg er faktisk ikke selv en af dem, men jeg kan i høj grad godt forstå det. Det at sidde på en hest, både få motion og komme ud i den friske luft. Hvordan man i et eller andet omfang føler sig som et med naturen, når man sidder på sin hest, og rider igennem skoven.

Største minus er nok, at det er sådan en dyr hobby. Til at starte med er heste jo ikke billige at anskaffe, men også omkostningerne til kost, og hvis hesten skal have noget ordenligt rideudstyr, og det skal den selvfølgelig. Man skal selv have nogle gode ridestøvler, og hesten skal selvfølgelig f.eks. have et godt regndækken til når det regner og sadlen skal helst både være behagelig for rytter og hest.

Men hvis jeg ikke tænker på omkostningerne, så ville jeg næsten ønske jeg var ridepige, og jeg i det hele taget havde mulighed for at være det. Det er en af de ting, som byen ikke rigtigt kan tilbyde mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *