Jeg ønsker mig en ny mobiltelefon

Så er det vist blevet tid til at skrive en god lang ønskeliste til venner og beskendt. Er jeg den eneste her i lille Danmark, som bare synes det er hundesvært? Jeg kan sagtens komme på flere større ting som f.eks. mobiltelefon eller ny computer, som jeg vildt gerne så ligge under juletræet den 24 december, men bortset fra det, så synes jeg ikke der er mange ideer der popper op i mit hovede.

Jeg tror lidt jeg bare hare det sådan, at hvis der virkelig er noget jeg ønsker mig, som ikke koster andet end 50-100 kroner, jamen så køber jeg det jo. Derfor er det ting i den prisklasse som jeg ikke virkelig virkelig virkelig ønsker mig, og derfor også ting som jeg har lidt svært ved at skrive på ønskeseddelen. Grunden til at skrive en ønskeseddel er jo i første omgang jo at man så faktisk har mulighed for at få noget man ønsker sig.

Jeg tænker at det egentlig er bedre bare ikke at skrive nogen, men det er der vist ikke rigtigt så mange andre der er enige i. Og set fra den anden side, så synes jeg også selv det er ganske rart at have et par lister, man kan kigge i, når man forjaget farer rundt et par dage inden jul, og prøver at se om man ikke kan f inde en lille julegave til familien medlemmer, og vennerne.

Nå men, jeg tror jeg vil starte med at skrive en ny iphone  5s på ønskelisten, og så se om der ikke kommer et par ideer mere om lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *