Når du bare ønsker at weekenden var lidt længere

Min mandag var virkelig lang og kedelig. Jeg ville have håbet at jeg kunne være blevet liggende under dynen. Jeg ønskede virkelig at det stadig var weekend og at jeg kunne nyde min nye elevationsseng i mange flere timer. Det kunne jeg dog ikke, og det kan jeg heller ikke i dag for den sags skyld. Nu er det nemlig tirsdag og den skal have gas. Der er meget der skal ordnes på arbejdet, og også en masser der skal kigges på hjemme.

jeg-elsker-at-soveEn ting er når, vi nu snakker om at blive liggende i sengen, at få købt en ny seng til mine gamle forældre. De har problemer med dit og dat, og efter et godt langt arbejdsliv, så har de selvfølgelig fortjent en rigtig god seng. Vi overvejer at købe en elevationsseng til dem, men det kunne også sagtens ende med at blive en ganske normal boxmadras seng.

En ting er dog sikkert. Det skal være med den absolut bedste topmadras jeg kan finde. En god ven af mig, gjorde mig nemlig opmærksom på noget som jo egentlig er ganske logisk. Det er jo selve topmadrassen som vi ligger direkte på, så den skal have mindst lige så meget fokus på resten af sengen. Jeg har været inde på Topmadras.net og kigge lidt, og tror det bliver denne her: http://topmadras.net/dejlig-koelende-topmadras-af-latex-180×200-ocean-blue-latex/ Min far er en varm mand, og han skulle jo gerne kunne sove godt, også om natten.

 

Nårh men lige meget hvad, så skal jeg i hvert fald tidligt i seng i dag. Jeg elsker at sove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *