Hvorfor har du ikke en a-kasse?

Jeg har brugt de seneste uger på at tænke over om det er en god investering af have en a-kasse. Jeg er selvfølgelig kommet frem til at det er det. Det er en god ide for cirka 99% af den danske befolkning. Så mange har dog af den ene eller den anden grund ikke valgt denne ret gode forsikring. I forhold til hvor mange penge man får ekstra, hvis man ender i arbejdsløshedskøen, så er det ikke ret mange penge du skal af med.

Tjek priser på a-kasser her

Hvis du kigger på beløbet alene, så kan det selvfølgelig godt virke stort, men hvis du tænker på at det kan betyde mange tusinde kroner ekstra i indkomst over flere måneder, hvis du nu skulle ende i den uheldige kasse af ledige, så er det helt sikkert rart. Mens du har job er det også rart, da det giver en stor grad af sikkerhed i livet.

På samme måde som med alle andre typer af forsikringer, så håber du selvfølgelig på at du ikke kommer til at bruge hovedeformålet med at være i en a-kasse. Men der er faktisk også andre grunde til at være i en a-kasse. Det kan være et rigtig godt sted at få sparing på det job man allerede har. Hvordan kommer med videre i karrieren f.eks.? Hvis dette er noget der er vigtigt for dig, så er det en god ide at du også går målrettet efter en a-kasse som passer til den type du er. Du kan se en liste over a-kasser og deres profil her.

Hvis du generelt gerne vil sammenligne a-kasserne med hinanden, så er det muligt at finde masser af god information på A-kasse.cc som er et nyt site med sammenligning af dine muligheder derude.

Jeg syntes du skal tage og tænke godt og grundigt over om du ikke har brug for en a-kasse, og måske bør du også overveje om du skal skifte a-kasse,hvis du allerede er i en a-kasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *